Co. van de de Machtstechnologie van Shenzhenlee&jack, Ltd

 

-Nadruk op medische batterijen 9 jaar

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Lee&Jack Power Technology Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Lee&Jack Power Technology Co.,Ltd

1 2 3
Shenzhen Lee&Jack Power Technology Co.,Ltd Shenzhen Lee&Jack Power Technology Co.,Ltd Shenzhen Lee&Jack Power Technology Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : Lee&J. Macht
Export pct : 70% - 80%

Who wij zijn…


De Lee&Jackmacht is privé- die zaken in de zuidelijke kustdiestad Shenzhen worden gevestigd, als Silicon Valley van de elektronische industrie van China wordt beschouwd. Wij concentreren ons op de ontwikkeling en de productie van draagbare machts elektronische producten en systemen met inbegrip van batterijontwerp, elektronikaontwerp, batterijladers, kringsraad productie en pakassemblage.

 

Wat wij…


De Lee&Jackmacht ontwerpt wereldwijd en vervaardigt slimme navulbare batterijpakken voor Origineel Materiaalfabrikanten (OEM). Wij specialiseren ons in het maken van ons niveau van steun om aan uw behoeften te voldoen.

De Lee&Jackmacht biedt een lijn van de Compatibele STANDAARDbatterijen van SMBus voor apparatenfabrikanten die een oplossing van de kwaliteitsbatterij in een gemeenschappelijk formulierfactor zoeken aan.

Wij kunnen een volledig van de douanebatterij & lader ontwerp voor die toepassingen ook tot stand brengen waar een „confectie“ ontwerp niet zal aanpassen.

Op alle niveaus van de dienst en met alle Lee&Jack-Machtsproducten, kunnen onze cliënten altijd verwachten:

Superieure prestatiesproducten en technologie.
Deskundig advies van ervaren beroeps.
De Dienst van wereldklasse


Wat is een Slimme Batterij?


Een slimme Batterij gebruikt elektronika om met het te communiceren is gastheerapparaat om alle aspecten van het te beschermen, te controleren te beheersen is verrichting. De verfijnde elektronika maximaliseert energiedichtheid en cyclus het leven die die alle cellen binnen het pak op hun optimaal niveau uitvoeren verzekeren. De elektronika kan ook hoogst nauwkeurige en nauwkeurige brandstof verstrekken die, en meldt kritieke informatie over de staat van gezondheid van de batterij meten.

Aangezien de draagbare elektronische apparaten meer en meer complex worden, baseren more and more apparaten zich op slimme batterijpakken om nauwkeurige, en diagnostiek brandstof te verstrekken die meten controleren. De Lee&Jackmacht wordt gewijd aan het ontwerp en de ontwikkeling van deze batterijsystemen om de behoeften van de draagbare elektronische apparaten van vandaag te steunen.

 

Welke Apparaten gebruiken Slimme Batterijen?


Door onze jaren van het ontwikkelen van slimme batterijsystemen, heeft het Lee&Jack-Machtsteam douanepakken voor een reusachtige verscheidenheid van apparaten en cliënten ontwikkeld. Voor onze douane-producten cliënten, maken wij onze dienst en steun om aan hun behoeften direct te voldoen. Ons eindresultaat is altijd een superieure prestatiesoplossing die ontmoet of prestatie-eisen en bedrijfsdoelstellingen overschrijdt. Hier is een kleine selectie van typische producten die Lee&Jack-pakken van de Machts de slimme batterij gebruiken.

Contactgegevens
Shenzhen Lee&Jack Power Technology Co.,Ltd

Tel.: 86-755-82778618

Fax: 86-0755-82778618

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)