Co. van de de Machtstechnologie van Shenzhenlee&jack, Ltd

 

-Nadruk op medische batterijen 9 jaar

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDefibrillator Batterij

10V 2500mAh verzegelde Lood Zure Defibrillator Batterij voor de Reeks van Zoll M, PD4410

Ik ben online Chatten Nu

10V 2500mAh verzegelde Lood Zure Defibrillator Batterij voor de Reeks van Zoll M, PD4410

China 10V 2500mAh verzegelde Lood Zure Defibrillator Batterij voor de Reeks van Zoll M, PD4410 leverancier
10V 2500mAh verzegelde Lood Zure Defibrillator Batterij voor de Reeks van Zoll M, PD4410 leverancier 10V 2500mAh verzegelde Lood Zure Defibrillator Batterij voor de Reeks van Zoll M, PD4410 leverancier

Grote Afbeelding :  10V 2500mAh verzegelde Lood Zure Defibrillator Batterij voor de Reeks van Zoll M, PD4410

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Lee&J. Power
Modelnummer: Links-ZL140MD

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 3
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Normaal standaardpakket
Levertijd: 1-2 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 100 beschikbare PCs
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Grijs-wit Type: Verzegeld loodzuur
spanning: 10V Capaciteit: 2500mAh
Gewicht: 1150g Maat: 190 x 71,3 x 39,64 mm
Geschikt voor: Zollm Reeks PD1400, PD1600, PD1700, PD2000
Hoog licht:

medical battery

,

medical grade batteries

10V 2500mAh verzegelde Lood Zure Defibrillator Batterij voor de Reeks PD1400, PD1600, PD1700, PD2000 van Zoll M -- PD4410

 

Productinformatie

 

Merk Lee&J. Macht
Verwijzing Links-ZL140MD
Kleur Grijs-wit
Type Verzegeld Loodzuur
Capaciteit 2500mAh
Voltage 10V
Gewicht 1150g
Garantie 12 maanden
Grootte 190 x 71,3 x 39,64 mm
Vervang Code PD4410
Geschikt voor

Zollm Reeks PD1400, PD1600, PD1700, PD2000


Detailbeeld & de Positie van de Batterijgroef

 

10V 2500mAh verzegelde Lood Zure Defibrillator Batterij voor de Reeks van Zoll M, PD4410

 

Voorzorgsmaatregelen

 

Batterijen
Het m-gebruik van Reeksproducten verving gemakkelijk verzegelde, leadacid batterijpakken die, wanneer nieuw en volledig geladen, minstens 2,5 u van controle zal verstrekken. Het gebruik van defibrillator, stripchart het registreertoestel, en de hartstimulator zal dit keer verminderen.
Wanneer een „LAGE BATTERIJ“ bericht op de vertoning verschijnt en de eenheid twee piepers samen met het getoonde bericht uitzendt, moet de batterij worden vervangen en aanvulling.
Interne Batterijlader
Batterij het laden kan binnen het apparaat via AC leidingen, een facultatieve gelijkstroom-input, of worden uitgevoerd door een externe batterijlader te gebruiken.
Wanneer de m-Reeksproducten in AC leidingen of aan een gelijkstroom-voeding worden gestopt, zal de LADER OP indicatoren op de volgende manier werken:
De oranjegele LADER OP indicator zal onophoudelijk wanneer verlichten; het apparaat wordt uitgezet en ladend de batterij of met een geïnstalleerde batterij geladen.
De groene LADER OP indicator zal onophoudelijk verlichten wanneer de eenheid wordt uitgezet en de geïnstalleerde batterij is volledig geladen aan huidige capaciteit.
De groene en oranjegele Lader op indicatoren zal afwisselend verlichten wanneer geen batterij in de eenheid geïnstalleerd is of een batterij het laden fout is ontdekt.
Wanneer het apparaat niet aan AC leidingen wordt aangesloten, zal de LADER OP indicatoren gedoofd blijven.

 

Batterijbeheer

 

WAARSCHUWING
• Het regelmatige gebruik van gedeeltelijk geladen batterijpakken zonder zal volledig aanvulling tussen gebruik in permanent verminderde capaciteit en de vroege mislukking van het batterijpak resulteren.

Batterijzorg

Het veilige, betrouwbare gebruik van het systeem vereist een goed opgesteld programma van het batterijbeheer om ervoor te zorgen dat de adequate batterijmacht altijd beschikbaar is. Wij hebben het Programmaboekje van het Batterijbeheer ontwikkeld. Het omvat informatie voor het bepalen van uw bijzondere batterijvereisten en programmatenuitvoerlegging stappen aan opstelling een uitvoerig, efficiënt en veilig programma. Voor veilige verwijdering van lood zure batterijen en beschikbare elektroden, volg uw nationaal, staat, en lokale verordeningen. Bovendien om risico van brand of explosie te verhinderen, doe nooit de batterij in een brand weg.
Levensduur batterijverwachting
Pakken van de lood vereisen de zure batterij hoogtepunt aanvulling na gebruik. De herhaalde korte cyclus aanvulling zal in verminderde capaciteit en de vroege mislukking van het batterijpak resulteren. De frequentie van gebruik, het aantal batterijen voor verrichting worden gebruikt, en het patroon van het lossen van en de aanvulling van batterijen dragen tot het verlies van acculadingcapaciteit die bij. Wegens dit, Lee&Jack-adviseert de Macht dat de exploitanten vervangen en gebruikte batterijen op een preventieve, geplande basis verwerpen. Het meest efficiënte preventieve vervangingsinterval zou op voorzien gebruikspatronen, de testende resultaten van het batterijpak en ervaring moeten worden gebaseerd met het apparaat in daadwerkelijke verrichting. De Lee&Jackmacht adviseert batterijvervanging om de achttien maanden of spoediger.
Laag Batterijbericht
Een „LAGE BATTERIJ“ bericht zal op de monitor worden getoond zodra elke minuut, en 2 lage batterijtoon zullen klinken (naar keuze) eens elke minuut of eens om de 5 minuten piepen wanneer de eenheid een LAGE BATTERIJvoorwaarde ontdekt. Vervang onmiddellijk het batterijpak om ononderbroken verrichting te verzekeren.
Dit bericht en het piepen zullen tot vlak vóór apparatensluiting voortduren wanneer de eenheid tweemaal piept en het „BATTERIJ“ bericht verschijnt ongeveer 20 seconden VERVANG. De tijd van vertoning van het „LAGE BATTERIJ“ bericht tot het instrument sluit zal het afhangen van de de batterijleeftijd en voorwaarde variëren.

 

Productomschrijving

 

Deze batterij is vervaardigd met de componenten van uitstekende kwaliteit. Het voldoet aan elke bijzonder van de verordeningen van de originele fabrikant en is gewaarborgd tegen alle productietekorten.
Als de capaciteit (mAh) van de vervangingsbatterij hoger is dan dat van de originele batterij, zal dit voor een langere gebruikstijd toestaan.

 

Contact de V.S.

 

De grote in het groot orde is aanvaardbaar en de prijs is overeen te komen alstublieft om ons voor details te contacteren.
OEM is ook welkom. Gelieve te vertellen ons de details van het product u wilt, dan kunnen wij het ontwerpen en aanpassen voor u.

Aarzel niet om ons before and after uw aankoop op om het even welk ogenblik te contacteren. Als u om het even welke vragen over uw aankoop hebt, te laten gelieve me via „contact nu“ of per e-mail kennen. Wij wi ll lossen het voor u op.
Wij zijn geëngageerd aan het ervoor zorgen dat u met elke transactie volledig tevreden bent. 100% gewaarborgde tevredenheid!
Wij zullen uw post binnen 24 uren normaal antwoorden. hebben soms een kleine vertraging toe te schrijven aan de weekends of de vakantie.
(wij werken van Maandag aan Vrijdag (8-17:30 GTM+8)
Als u niet onze post na 48 uren kunt krijgen, te controleren gelieve uw spam of contact aan ons. Als u ons met de elektronische post verstuurt en ik zal bij de dienst van u zijn tot u met uw aankoop wordt tevredengesteld.

 

Contactgegevens
Shenzhen Lee&Jack Power Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: liu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)